Tasuta tarne Eestis alates 99€
31,90 €
Ribeye lõigatakse veise seljaosast, turja lähedalt, ribi piirkonnast.
Eesti keeles tuntakse seda kui antrekooti, prantsuse keeles aga entrecôte. Liha saadakse täpsemalt veise 6.–12. roide vahelt. See piirkond kogub rohkem lihasisest rasva, mille tulemusel tekib kaunis valge rasvavõrgustik – marmoriseerumine, mis ongi ribeye’le iseloomulik ja ainulaadne.
Steik lõigatakse tavaliselt 2–3 cm paksuselt.
Ühe tüki kaal on 2-3kg.
Toodet müüakse kaalu järgi. Täpne hind arvutatakse pärast toote kaalumist.
Suuremale kogusele küsi julgelt erihinda.
Toode on ettetellimisel.
Kuna tegemist on kaalutootega, siis puudub võimalus esitada tellimus läbi e-poe.
Tellimiseks palun kirjuta info@tammetorubbq.ee või helista +372 56 888 638
Külmutamisviis: IVP -18°C
Pakendis: 2-3kg
Päritolumaa: Uruguay
Toode ei kuulu saatmisele pakiautomaati ega kulleriga.
Tellimus on võimalik kätte saada eelneval kokkuleppel: Pärnu mnt. 232, Tallinn.
Kirjuta meile info@tammetorubbq.ee või helista +372 56 888 638
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.